Vackra tisdag!

Höst betyder halsduk, vantar och mörkrött nagellack , det tycker jag är allra snyggast så här års.

God eftermiddag!

Vackra underbara höst! När dagarna är som dessa, är hösten inte direkt svårmodig utan bara alldeles, alldeles underbar! Att få traska runt ute i solen med frasande löv under fötterna är så härligt. Egentligen har jag knappt upplevt hösten som jag gör nu på dagarna. För i vanliga fall arbetar jag och då är det oftast relativt mörkt när man går och lika mörkt närman kom hem. Därför passar jag på nu och njuter för fullt av dessa sista oktoberdagarna.

Här hemma har jag en ganska sur kille idag. Vet inte exakt vad felet är och nej det är inte maken jag pratar om (haha!) utan sonen som inte riktigt är sitt rätta jag. Det gnälls för det mesta och han ”kastar” saker runt sig och är allmänt mer krävande än vanligt trots att vi leker, läser böcker och myser. Men ibland har vi väl lite till mans bättre och sämre dagar.Idag kom paketet från e.l.f cosmetics med FedEx levererat till dörren. Det måste man ju säga är väldigt billigt, 40 kr kostade kalaset och då kommer paket från England och körs ända hem till dörren. Annat än vår svenska postgång som ibland är löjligt dyr, dessutom får man ju i de fallen alltid hämta paketen på ett utlämningsställe. Log när jag öppnade mitt sminkpaket för minns inte att jag hade beställt så många nagellack(7 st för att vara exakthaha!)

Blev nog lite förblindad av priset där ett tag, så jag klickade för glatta livet tydligen 😉 Men tycker allt ser bra ut i alla fall, testat något av allt har jag såklart inte hunnit.

Önskar er en fin kväll så hörs vi förhoppningsvis imorgon igen!

Kramar ♥