Oslagbart en kväll bland stjärnorna!

Jag igår strax innan vi gick in på HamburgerBörs 

Oslagbart med  Andreas Johnson, Nicklas Strömstedt, Pernilla Andersson & Petra Mede

Mitt fina sällskap kvällen till ära, Ann-Louise

Bild snodd från Ann-Louise blogg, där ser ni hur min kamera kommit med på ett hörn, inget man enkelt smugglar ner i fickan direkt 😉

Kvällens godaste var helt klart huvudrätten med lätt halstrad hälleflundra med en av de godaste hummersåser (hummerbearnais) jag ätit. Den tillsammans med en bit fisk och en bit rödbeta fullkomligt smälte i munnen.

Invigde nya mineralsminket från e.l.f. cosmetic igår och det fungerade faktiskt mycket bättre än jag trott med mineralprodukter även om jag kanske inte helt fått in rätta snittsen vid appliceringen ännu.

Välkommen sköna fredag!

Hoppas ni sovit gott och att denna sista veckodag innan helgen löper på väl för er. Själv gör jag en härligt slapp repris på gårdagen med att fortfarande dega i morgonrocken fast just morgonen för länge sedan passerat. Maximilian sover just nu och jag kan då passa på att kika in här en sväng.

Bjuder som ni ser på lite bilder från gårdagskvällens happening på HamburgerBörs. Tyvärr var det fotograferingsförbud under själva föreställningen och med tanke på min nystartade kriminella bana de senaste veckorna med fortkörningsbot och besök i polisbilen vågade jag inte chansa och smygfota. Så ni får hålla tillgodo med en del bilder på mig själv för ovanlighetensskull.

Denna bild på mig i väntan på maten gjorde sig bättre som svartvit då det var ett så underligt ljus. Men svartvita bilder ÄR fint tycker jag!Fredagen ser ut att bli lugn, regnar och är supertrist ute. Skulle egentligen vilja bege mig till posten och hämta ut tapetrullarna som äntligen kommit, men tror ändå att jag hämtar dem imorgon då maken och jag har flera saker på vår ”att göra lista”. Vi har bland annat haft vår stora vita vardagsrumsmattakemtvätt så den måste också hämtas i helgen, som vi saknat den.

Gillar inte alls att inte ha en matta under soffbordet, så ska bli mysigt när den återigen är på plats för nu är det alldeles för omysigt och kalt.

Nej nu är det slutsvamlat, hör att lilleman är på uppvaknandet i sitt rum. Trevlig helg på er!

Kram ♥