Söndagsmys i soffan!

Kvällsmys med tänt doftljus och senaste Mama med übersnygga Izabella Scorupco och hennes två barn Julia och Jakob på omslaget.

Godkväll söndag! Sitter uppkrupen i soffan med en tidning, tända ljus och en film som går i bakgrunden. Det blåser och är lite småruggigt ute så skönt att sitta här inne och mysa utan några måsten.

Har verkligen bara skrotat runt här hemma precis hela dagen. Osminkad med håret i en slarvig knut och sköna myskläder på kroppen. Vi har inte varit utanför dörren med undantag för maken som var ute en kort sväng. Så skönt ibland att med gott samvete bara slappa. Här har killarna busat och ”brottats”, det har lästs böcker och vi har byggt en koja av matstolen med ett stort duntäcke över och oj så Maximilian tycker om att krypa in och ut och sitta där inne.Väntar fortfarande på lektältet som jag beställt till Maximilian som jag tror kommer gillas skarpt då det ju är samma idé som med våra hemmasnickrade kojor. Men tyvärr har det mest strular med detta köp och med leveransen från utlandet.

Säljaren fick tillbaka paketet efter nästan en månad, då hade posten inte hittat mig trots att det var rätt namn och adress? Så nu har man på nytt skickat det, så hoppas verkligen att det kommer fram eftersom han ska få det i 1 års present. Jag beställde det i början av september så det har ju onekligen tagit sin tid!

Imorgon måndag igen! Huj vad veckorna går, snart är det jul igen mina vänner 🙂

Kram på er ♥