Julklappstips en grönsakslåda

Inte så långt kvar till jul och är ni som jag sådan som varje år tänker att du ska vara ute i god tid med klapparna, men sällan är det? Nu har ni chansen då här kommer ett litet julklappstips. Denna oerhört fina lilla grönsakslåda med diverse grönsaker i 14 delar finns att köpa på IKEA.

Jag tycker den är så fin och välarbetad och Maximilian tycker mycket om sina grönsaksleksaker och han sitter ofta och plockar i och ur dem ur sin lilla ”låda”. Setet kostar 79 kr och finns i serien DUKTIG som även innehåller en fruktkorg, ett frukostset, en dessertset. Rekommenderas från 3 år, men förstår inte hur ett barn ska kunna skada sig eller sätta detta i halsen så vi har redan kört på dem som sagt,

Godkväll!

Ljusen är tända och kvällens ”Adam Live” står på. Måndagskväll!

Har hunnit med både en promenad, svarat på en del mejl, dammsugit av lägenheten. Tagit mig an ett mindre berg av tvätt har jag också gjort. En riktigt bra start på veckan med andra ord!

Ikväll bänkar jag mig i soffan för att se filmen ”No strings attached” med Natalie Portman och Ashton Kutcher. Är om jag har förstått det rätt en lättsmält film som fått medelmåttigt betyg. Skönt ibland att bara softa och slötitta på en film.

Nu ska jag äta, blir rester från gårdagens köttfärssås och spagetti.

Kramar ♥