Schlagerkoll och julkort

Godkväll på er!

Shit jag har bara hunnit med hälften av allt jag hade tänkt göra denna torsdag när jag slog upp ögonen i morse. Vissa dagar bara försvinner tycker jag och då går jag ju egentligen bara hemma och ”drar” benen efter mig.

Fick hem årets julkort som jag beställt från Photobox idag, verkligen snabb leverans och jag är så galet nöjd med vårt fina lilla julkort. Jag tänkte lite utanför boxen och använde ett kort som egentligen inte var tänkt som just ett julkort, men det blev superfint och lagom juligt när jag tänkt till på mitt egna lilla vis. Hur det blev får ni vänta med att se tills alla nära och kära fått sina God Jul-hälsningar lagom till jul, men jag kan verkligen rekommendera sidan för snabbt gick det och slutresultatet blev jättefint.

På tal om något annat, vad tycker ni om Marie Särneholt, Charlotte Perrelli, Andreas Johnson, Danny Saucedo, Andreas Lundstedt, Loreen, Thomas Di Leva, Afro-Dite, Timotej, Sonja Aldén, Thorsten Flinck, Lisa Miskovsky, Molly Sandén och Björn Ranelid? Jag syftar såklart på att alla dessa artister nu är klara för 2012 års Melodifestival! 

Inget jättechockerande val av schlagerartister, skulle väl vara Björn Ranelid och Torsten Flinck möjligtvis som båda känns ganska otippade i detta sammanhang, men annars är det väl samma gamla garde som var och vart annat år ställer upp. Bara Sanna Nielsen, Linda Bengtzing och Carola som fattas, men alla artister är nog inte avslöjade ännu om jag förstått det rätt så de dyker säkert upp de de också som jokrar eller programledare eller något annat i den stilen 😉

Så här ser det ut med deltävlingsorter och alla ”viktiga” datum så ni som tycker detta är lika skoj som jag har koll på när ni ska bänka er framför tv-apparaterna i feb/mars nästa år:

Deltävling 1

Växjö, VIDA Arena lördag 4 februari

Deltävling 2

Göteborg, Scandinavium lördag 11 februari

Deltävling 3

Leksand, Tegera Arena lördag 18 februari

Deltävling 4

Malmö, Malmö Arena lördag 25 februari

Andra Chansen

Nyköping, Rosvalla Eventcenter lördag 3 mars

Final

Stockholm, Ericsson Globe

lördag 10 mars

Nu ska jag svara på några mejl innan det är dags för ”Halv åtta hos mig”. På återseende!

Kramar ♥