Fars dag och en riktig feelgood helg!

Silvrigt inslagna presenter med ljusblått sidenband till pappa Jens ligger här hemma och väntar på att han ska komma hem så vi kan fira hans första farsdag tillsammans ♥ God eftermiddag!

Grattis säger jag till alla pappor denna farsdag och då lite extra mycket till min egna fina pappa

Så är jag tillbaka igen i cyberspace efter ett dygns ”ledighet” som jag spenderat på det allra bästa tänkbara sätt tillsammans med en riktigt underbart god vän. Anna och jag har bara tagit det lugnt, vi var ute en sväng igår och gick på en långpromenad med ett tillhörande lunchstopp med god ceasarsallad (vi fick båda barnen att sova i sina vagnar under hela lunchen, så himla skönt och lugnt, haha!) och så hann vi även med lite butiksspan på det. Under kvällarna har vi ätit middagar och sedan legat i varsin soffa under varsin filt med tända ljus och ätit godis, druckit årets första julmust, pratat och skrattat medan barnen sov.

Riktig skön feelgood helg, perfekt så här i höstmörkret!

Två buskillar i Annas famn går morse sekunderna efter så var de båda två ute på golvet igen och röjde järnet så det är rena turen att få till kort för stilla sitter de inte länge. 

Finaste Anna som man alltid har skoj med vad man än hittar på ♥

Maximilian och Gabriel under lördagens timmar i vagnen ute med sina mammor på stan.

Bloggerskan själv fastnade också på en liten bild under gårdagens lunch

Säkert kort en ceasarsallad, vad annars?! 🙂

Vänner är guld värda och jag har samlat på min en fin liten skara under mina år. Vissa har jag träffat på senare år, vissa däremellan och så vänner som Anna som jag känt i hela mitt liv. Jag älskar alla mina vänner, var och en på sitt sätt, men det är ju ganska speciellt med vänner som man haft i sitt liv så längre man kan minnas. Det blir så enkelt på någotvis då man har dessa personers hela bakgrund och i många fall så känner man kanske även barndomsvännernas familjer så det blir nästan som egna familjemedlemmar.

Gulvärda är dem allihopa som sagt nya som gamla vänner!

Maximilian som sover just nu och jag tvättar lakan och ska städa av lite lätt innan Jens kommer hem.

Hans första farsdag ska vi såklart fira med presenter, en god middag och familjemys ikväll när han kommer hem från Tyskland. Fick precis ett sms att han nu befinner sig på Lybecks flygplats, så snart så är han förhoppningsvis hemma hos oss igen, vi längtar så!

Ha en fortsatt fin söndag!

Kramar ♥