Ett minne blott…

Jag har nämnt det förut men böcker det är Maximilians grej, han sitter som ett litet ljus och tittar och lyssnar och ibland även härmar ljud som han vet kommer i böckerna (vi har ju läst dem x-antal gånger, minst sagt).

Mamma det är såååå spännande, kom och lyssna när pappa läser om ”Vilda djur”!

En gång till pappa, en gång till… SNÄLLA!!!

Godkväll!

Dagen började bra och flöt på fint fram tills i eftermiddags när vi kom hem och jag skulle parkera nere i garaget så slant jag på pedalen och körde rakt in i en betongpelare och vår fina Porsche SUV blev ett minneblott. Mosad front, med ett fint veck fram på både kofångare och huv. Inte särskilt kul att kontakta maken på jobbet och tala om det ”lilla” missödet. Dock var hans reaktion världens finaste; ”Bara inte ni skadade er så spelar det ingen roll, vi har försäkring så det fixar sig tänk inte mer på det”. Kändes väldigt skönt att han tog det så, för jag har bannat mig själv så det räcker och blir över från sekunden det hände och nu efteråt, klant, klant, KLANT! Nu funderar jag på att lämna in körkortet, för det känns som jag numera bara hamnar i trubbel så fort jag sätter mig bakom ratten, det blir ju helt klart billigare att ta taxi när jag ska ta mig någonstans, suck!

Imorgon är det jag som håller mig inne på hemmaplan med min lilla skatt och bakar och donar. Det enda som kan gå snett då är ju att bakverken blir misslyckade och det känns helt överkomligt i min värld just nu. Har flera godsaker som jag tänkt försöka mig på från Leilas fina böcker.

En trave innehållandes flera riktiga guldkorn till recept.

Nej nu sätter jag mig

snällt

i soffan och

skäms vidare!

Hoppas ni haft bättre

”tur”

än jag denna måndag den 14 november 2011. Vi hörs imorgon igen!

Kram på er ♥