Det finaste som hänt mig är dagen du kom!

Nu är små händer redo för vinter, kyla och även eventuellt slask…

Dessa vattenavvisande vantar från finskaReima känns toppen för en liten som hela tiden vill ta av dem i tid och otid..

… då dessa går långt upp på armen, perfekt när snön och kylan kommer.

Hej på er!

Dagarna blir allt kallare och vi har laddat upp med nya fina vantar från Reima, perfekta då de är så långa så man slipper få in snö och annat otrevligt när man är ute och leker.

Om vintern ska te sig och bli exakt likt den förra vi hade 2010/2011 så kommer den första snön till helgen och ligger sedan till mars nästa år. Så var det som sagt förra året, den 19 november 2010 föll snön när vi var på BB. Minns att jag stod i fönstret med utsikt över Södermalms takåsar och kikade ut med min alldeles nyfödda lilla skatt på armen. Jag följde snöflingorna som täckte allt mer av det som fanns där ute i kylan. Ett minne jag aldrig kommer att glömma, magiskt! Kanske inte snön i sig, utan mest det nya lilla livet jag precis då hade fått träffa för första gången tillsammans med det vackra skådespel som naturen bjöd på.

Nu ett år senare är kärleken till Maximilian så stor att det inte ens går att beskriva med ord. Ibland tänker jag att om vi skulle få fler barn så kan jag inte förstå hur det ska finnas kärlek över till ännu ett. Nu vet jag ju att det finns och alla som har mer än ett barn säger att det blir ju lika kärt, men just nu är det svårt att tänka sig…

Det finaste som hänt mig är dagen du kom, brukar jag tänka när jag ser på mitt lilla gos. Här klänger han runt mina ben, en helt vanlig syn hemma hos oss ♥

Oj, blev riktigt rörd här av mina egna ord. Tänkte skriva om våra nya vantar och så blev inlägget mer personligt än så… Får nog gå och torka tårarna i ögonvrån och ta tag i denna tisdag!

Ha en riktigt bra dag, här blir det en bakdag trots att solen strålar utanför fönstren.

Kram på er ♥