Min sköna eftermiddag i frisörstolen

Älskar verkligen salongen som jag går till här i Sjöstaden. Så snyggt och fräscht precis min stil och så har jag världens bästa frisör Stefan på det (det allra viktigaste såklart), han är värd varenda krona.

Godkväll!

Vid lunchtid idag tog jag en time out från hemmet och mammalivet och sjönk ner i frisörstolen på salong ”The Venue”. Som jag har väntat på denna dag den sista tiden, läser på andra bloggar hur de springs titt som tätt hos frisören och klipps, slingas, sätts i extensions, tas ur extensions osv och jag inser att jag själv har tappat det en smula. Sist jag var hos frisören var i februari(!) Ja ni kan ju själva räkna ut hur länge sedan det är. Men nu känner jag mig fräschare än på länge i mina nya slingor och i mitt lite kortare hår. Tänk vad en ”frisyr” kan göra för ens välbefinnande, de må vara ytligt men det går inte att neka till att man mår bra när man känner sig lite fin…Medan jag satt och tog det lugnt så hade maken och Maximilian kvalitetstid i några timmar utan mig med både promenad och hemmabus.

Så gulligt att komma hem efter tre timmar och mötas av två glada killar i hallen som sa att jag var fin i mitt nyfixade hår och gav mig pussar och kramar ♥

Moi under förvandligen

Som sagt jag tycker att det är ett übersnyggt ställe, till och med produkterna är snygga i bakgrunden!

I kväll har vi varit och veckohandlat hela familjen, skönt att ha det avklarat inför helgen med tanke på att mina föräldrar kommer på fredag och imorgon ska jag och Maximilian iväg och träffa min andra ”familj” 🙂 så jag har inte all tid i världen med markservice här hemma inför stundande 1-årsdag så skönt att beta av sak efter sak och slippa ev. stress på fredag!

Hoppas ni haft en fin dag och att er kväll blir avslappnad och skön!

På återseende!

Kram ♥