Det svarta fåret

Bilder från igår efter frisörbesöket, jag vet att det inte går att se frisyren särskilt väl men ni får hålla till godo tills jag tagit någon bättre, batteriet i kameran dog strax efter dessa bilderna togs.

Godmorgon världen!Hoppas att ni sovit gott? det har jag minsann! Guld värt att ha en liten som numera snällt sover sina 13 tim per natt (18-07) utan minsta knussel. Han är lika enkel att natta, in med honom i hans sovrum och så lägger vi ner honom i spjälsängen och säger godnatt och går ur rummet och han somnar av sig själv.

Hur vi fått till detta det vet jag knappt själv, bara blev så skulle man kunna säga. Inga metoder eller liknande har vi testat utan vi har väl på någotvis fått honom att känna sig trygg i sin säng, men hur det vet jag som sagt inte. Låter väl flummigt, men så är det i alla fall!

Idag ska jag iväg på en fotografering i studio med Hannah (Graaf), Victoria (Matplatsen) och Mona (Monas Universum) och jag har superdålig koll känner jag på allt från ”rekvisita” till mig själv. Vill inte vara för stylad och uppklädd om ni förstår hur jag menar, samtidigt som jag inte vill vara för vardagsklädd heller, svår balansgång(ingen aning hur de andra tänkt sig heller, de kommer säkert glida in där och se fab ut medan jag kommer dit som det lilla svarta fåret ;-)) Jag måste helt enkelt försöka pricka in så där svenskt lagom ni vet 😉 I-landsproblem i allra högsta grad, men nån ska ju ha sådana också och idag är det jag!

Ha en skön dag, på återseende!

Kramar ♥