Cheerful Cherry på läpparna

Senaste sminket jag inhandlat från Elf Cosmetic

Jag äger och använder inga läppstift, men har varit bra sugen på att testa ett i rött och passade på och köpte denna mineralvariant (36 kr). Denna färg heterCheerful Cherry och det har jag tänkt ha på läpparna nu under kommande juletider.

Godmorgon!Idag är det bra mycket ljusare ute och jag har redan varit i farten med kameran. Knäppte av några bilder på mitt senaste köp av sminkprodukter från ELF Cosmetic. Oh my, älskar sminket(minralvarianten) och att det sedan är så prisvärt att vem som helst kan unna sig lite ny makeup emellanåt (eller som jag testa lite andra färger på läppar och naglar) utan att bli ruinerad är ju inte dumt det heller. Så tummen upp och detta är inget sponsrat inlägg utan jag har betalt var enda produkt själv om någon nu undrade över detta ”tjat” om Elf men tycker man ska tipsa varandra om något är bra och även om dåliga produkter/bemötanden så andra slipper gå på samma nitar som man själv!

Strax ska jag packa in mig själv och min skatt som nu är feberfri i bilen och så ska vi en vända till ICA och veckohandla. Maken har åkt till Skåne på jobb i några dagar och kommer hem på söndagmiddag lagom till kalas nr 2 för vår Maximilian så det behövs inte handlas så mycket då vi är ensamma hemma lille gos och jag i helgen (och att Jens nu är borta igen är inget ni behöver bli upprörda över för det är helt okej för mig så inget som helst gnäll från min sida, bara nämner det i förbifarten ;-))

Denna Kabuki Brushes (borsten) är ett måste att investera i (36 kr) för bra resultat (tycker jag iaf)Ha en bra torsdag och ni har väl inte missat att det idag är 1 månad till julafton, så ut och handa klapparna nu i dagarna så slipper ni all stress några dagar innan jul så kan ni sjunka ner med glögg och pepparkakor och ta det lugnt när alla andra är ute och trängs i butikerna.

Kram på er ♥