Välkommen Första Advent

Välkommen första advent ♥

Här har jag nästan fått en överdos av kanel denna morgon. Julgröt med kanel och godaste chai latten med en massa skummad mjölk. Nu är det jul igen!Godmorgon i stugorna!Välkommen första advent, kanske inte fullt lika stämningsfullt som förra året då vi hade snö i Sjöstaden(och jag tror nästan hela Sverige hade snö förra året eller hur?)

. I år bjuder vädergudarna på regn och +10 grader, som sagt inte lika stämningsfullt eller för att vara ärlig, inte den minsta stämningsfullt. Men då får man göra det bästa av situationen och sätta på julmusik och göra sig en mysig julinspirerad frukost och tända första adventsljuset och vips så infann sig åtminstone lite Christmas feeling!

Maken sitter i detta nu på tåget från Skåne och vi ska strax bege oss ut (synd inte han var hemma då hade jag garanterat skickat ut honom ;-)) Jag glömde nämligen köpa vispgrädde häromdagen som jag måste ha till min chokladkräm som jag ska ha på dagens tårta(blir en helt annan variant än den förra veckan) så hoppas vår lilla servicebutik runt hörnan har det så jag slipper bege mig längre med tanke på väder och vind. Sedan blir det till att piffa till inför eftermiddagen då Maximilian ska ha ett litet barnkalas med bland annat 3 av sina kompisar (så himla sött) Majken, Lucas och Edithoch lite senare mot kvällen kommer även hans farmor hit och myser med oss ♥

Ni skymtar även årets adventsljusstake med fyra blockljus på ett fat från Lagerhaus och med söta zinkhjärtan från Blomsterlandet. De söta servetterna med granar köpte jag sist jag var på MIO för ynka 19 kr, gillar dem!

Önskar alla en fröjdefull och vacker första advent!

På återseende!

Kramar ♥