Jag VANN!!!

Dagens finaste överraskning, varsin fin cykel till stor och liten ♥

Godkväll på er!

Det är dessa två jättefina cyklar som jag blev sååå himla glad för tidigare idag. Jag vann nämligen en tävling hos bloggerskan Sofie som driver den mysiga bloggen ”Fru Sofie” hos Allt för föräldrar. En tävling som hon hade i samarbete med Blocket Shopping, och som gick ut på att att man skulle lägga upp en önskelista med saker till värdet av 5 000 kr och jag önskade mig en fin cykel med 3 växlar från Monark till mig och en liten trehjuling från Cresent till lillskrutten och så gick vi och vann!!! Fick ett mejl från ansvariga hos Blocket shopping imorse och jag trodde faktiskt att någon drev med mig först. Det var länge sedan jag blev så glatt överraskad, tack, tack, tack!Min motivering var följande: ”I början av mars ska jag börja jobba igen och vår lilla skrutt ska då börja på förskola, om vi nu får en plats vill säga. Här omkring i Sjöstaden är det hopplöst, vi står i kö och har gjort sedan Maximilian föddes i nov 2010, men vi ligger ändå nu bara runt kö-plats 120..

Ja du hör ju, jag är så less på denna ovisshet och detta mal i mig att inte veta var vår lilla unge ska ta vägen… Men häromdagen fick jag iaf veta att vi ligger relativt bra till i en kö på Södermalm så nu hoppas vi på det. Inte förstahandsvalet och inte så nära där vi bor, men det är där min önskelista kommer in i bilden, en cykel!!! Så jag och lilleman kan ta oss till och från arbete och förskola på ett snabbt och miljövänligt sätt trots att det kanske inte blir så som vi önskade från början. Det hade varit hur toppen som helst!”

Nu förstår jag hur ni som vinner tävlingar här inne känner. Jag har levt på detta hela dagen och kommer göra länge. En cykelhjälm har jag en redan som jag fått från jobbet en gång i tiden, som bara ligger och väntar på att äntligen få bli luftad. Nu måste jag bara inhandla en hjälm och en cykelsits till Maximilian också sedan är vi redo för många sköna cykelturer framöver, jippie!

Hoppas ni har en mysig fredag! Här har vi inte ens ätit ännu, blir riktigt sen middag idag med andra ord. DESSA hemmagjorda hamburgarna står på menyn, mums!

Trevlig helg!

Kramar ♥