Fjärde advent

Lilleman och jag idag utanför Clarion!

Synen möter en när man kommer in på hotellet. Längst upp till höger på bilden ligger matsalen

En del av min frukost förevigades; färskpressad juice och mild yoghurt med riven kokos, solrosfrön och russin. Jättegott, särskilt med kokosen, det ska jag ta efter här hemma, mums!

Lilleman i väntan på att vi ska gå. Maken, Pontus och Lucas i bakgrunden.

Halloj!

Dagens frukost tillsammans med våra nyfunna vänner; Linda, Pontus och Lucas på Clarion blev precis så härlig som jag föreställde mig. Perfekt sällskap, god mat och så en massa skratt på det. Där förlängde vi minsann livet med minst en kvart skulle jag gissa! Tack snälla L, P & L för att ni bjöd med oss!

Man skulle kunna tro att jag vid detta lag spelat sönder julskivan med Frank Sinatra, men trots att den går på repeat om och om igen i dessa dagar så tröttnar jag inte det minsta. Detta är julskivan nummer ett om ni frågar mig. Så lugn, behaglig och sååå old fashion(tror att det är det sistnämnda jag går igång på allra mest faktiskt).

Nu ska vi ta oss några glas med glögg och bara mysa, man kan tro att det är sena kvällen. Bäckmörkt ute, men klockan är bara fyra på eftermiddagen, härlig då det betyder att vi har många timmar kvar tills det är läggdags. Tror att jag eventuell ska baka en sväng efter glöggdrickandet!

Hoppas ni har en fin fjärde advent!

Kramar ♥