Skönaste söndagen

Jag fullkomligt älskar glögg, trots att jag egentligen inte är så mycket för alltför söta saker annars, men glögg i alla former är så gott.

Skönaste söndagen!

Vi har haft en lugn och skön 4:e advent efter det att vi kom hem från vår sväng på Clarion imorse och vår snabba tripp till Åhléns city där jag var på jakt efter en Kitchen Aid, men de var såklart slut nu när jag hade 25% rabatt på en valfri vara, TYPISKT! Resten av dagen på hemmaplan har varit fylld med ”mamma-pappa-barnmys” ♥, mer pyntande och julklappsinslagningar och glöggdrickande.

Imorgon ska jag och Maximilian möta upp fd. grannen Teresia och hennes son för att gå på Julmarknad i Gamla stan. Denna vecka fram tills vi åker ner till Västkusten ska lillskrutten och jag maxa med juliga saker på dagarna är tanken. Allt för att få njuta så mycket det bara går av julen.

Den godaste tycker jag nästan är den vita glöggen som jag då helst dricker iskall med en massa isbitar. Slurp!

Nu ska jag ta mig en dusch för att sedan krypa ner i sängen under det sköna fluffiga täcket och läsa senaste numret av ”Allt om mat” med sitt härlig omslag med bland annat mandelmusslor fyllda med passionscremé. Visst låter det supergott? Mums och godnatt säger jag!

Ha en fortsatt fin kväll, imorgon går vi in i julveckan!

Kramar ♥