Titta han går!!!

Bilder från dagens lilla julfika hemma hos oss. Lite av allt julgodis som jag gjort denna jul. Chokladtryfflar med creme fraice, nougat med rostad mandel och så skymtar ni även klassiska chokladtryfflar längst ner.

Saffransmuffins med frosting och toppad med lingon

Chokladdoppade rostade mandlar pudrade med florsocker i skål designad Marimekko

Godkväll!

Inte direkt mycket aktvitet här inne på bloggen idag heller från min sida, men det hinns inte riktigt med att uppdatera som jag skulle önska. Varit och handlat mat på förmiddagen och under eftermiddagen har vi haft mysigt besök av Malin och lilla Edith. Blev en fikastund med saffransmuffinsen som jag bakade igår, vi nallade av julgodiset och så bytte vi paket (barnen), mysigt!

När tjejerna hade gått hem så valde plötsligt Maximilian att gå helt på egenhand. Visst har han tagit steg innan men då när vi (jag och/eller maken) har suttit en bit bort så har han tagit steg fram till oss, men idag kom han plötligt gåendes ut från sitt rum(!). Det mina vänner kändes väldigt overkligt och VÄLDIGT STORT! Vår duktiga älskade lilla kille. Sedan har han gått, gått och gått ända tills pappa Jens kom hem och det var dags för lilleman att sova.

Mamma och pappa är så stolta över dig vår son

Dagens busfrön; Edith och Maximilian. Här gör Edith en ”Eva” och bjuder på ett äpple (tyg), undrar bara var ormen är? Bakom kameran kanske 😉

Så här glad är man när man lärt sig att gå. Här ”spexar” han dessutom loss framför kameran mitt i gångmarschen 🙂

Nu ska jag pyssla, packa väskorna inför jul och sedan är det nog dags att sova!

På återseende!

Kramar ♥