Glad vinter!

Ljuvlig choklad vackert inpackad från Åre chokladfabrik kom härom dagen tillsammans med ett blomsterbud från min chef med en God Jul & Gott Nytt År hälsning.

Omtänksamt tycker jag och gott!!!

Godmorgon alla glada! (och mindre happy också för den delen)Här är det full fart och har så varit i några timmar redan. Har dammsugit, likaså tvättat en maskin med tvätt som nu torktumlas och så har jag dessutom hunnit lägga lilleman en vända igen. Han hade nog inte sovit tillräckligt när han kom upp (antog det för han var supergnällig), så testade att lägga honom en vända igen efter frukostvällingen och han somnade som en stock nästan på en gång, lille gos ♥Så nu har jag med andra ord lite tid för mig själv och då väljer jag att lägga en del av den på ”er” och bloggen.

Ser ut att bli en ganska fin dag idag, härligt! Maken åkte iväg till arbetet för en stund sedan, sista dagen innan julledigheten. Ikväll eller alt. imorgon (inte bestämt ännu) styr vi kosan söder ut. Som jag längtar nu att få träffa alla, dessutom extra skoj nu när Maximilian dessutombörjat . Som mormor och farmor kommer vara stolta (morfar och farfar också såklart, men den kvinnliga delen av släkten är lite blödigare ;-))

Blir en ganska stilla och lugn dag, denna dan för dan före doppare dan. Det mesta är klart och då jag missuppfattade maken och trodde han var ledig även denna dag så hade jag redan fixat det mesta och packat allt så får se det som att jag plötsligt fick en dag extra så här i julstressen 🙂

Ha en fin dag, förhoppningsvis hörs vi igen lite senare!

Kramar ♥