En blivande stjärnkock?

Så här hittar man Maximilian ofta i dessa dagar vid sin lilla spis som är placerad i vårt kök. Ett tips om ni har plats, placera spisen där så har ni automatiskt ett litet gulligt sällskap bredvid er som pysslar med sitt när du lagar mat.

Låt se nu, ska jag riva ner lite godsaker i min goda rätt tro? 

Röra, röra så det inte bränns vid i botten har mamma sagt.

Oj oj måste vända ägget så det inte bränns och pastavattnet kokar, många bollar i luften!

Låt se nu vad jag ska ha för grönsaker…Godmorgon!

Hoppas att ni sovit gott?! Här har ni en bloggerska som snusat och sovit som en nöjd liten gris 🙂Bjuder här på några bilder från gårdagen och jag lovar att jag inte har arrangerat dem för fem öre (ni med 13 månaders barn vet att det nästan är omöjligt). Jag har helt enkelt bara smugit mig på Maximilian med kameran när han var i full färd med att ”leka” vid sin nya leksaksspis han fick i julklapp.

Jag tycker det är helt fantastiskt att se hur han redan vid 13 månaders ålder vevar och rör i grytorna som han inte gjort annat. Så himla sött när han håller på att slänga i lite grönsaker i en en av kastrullerna röra och sedan låta mig ”smaka”. Vad han fått detta ifrån det vet jag inte, kanske bara är en naturbegåvning. Kanske blir en liten stjärnkock av honom en dag 😉

Nu är det frukostdags!

På återseende!

Kramar ♥