Vi har blivit med förskoleplats!!!

Vackrast just nu på vårt köksbord är detta nippe med Ranunkler

Godkväll!

Här har ni bara en massa GLADA miner denna tisdagskväll, för vi har nämligen idag fått besked om att vi äntligen har fått en förskoleplats till Maximilian. Dessutom på en förskola här i Sjöstaden(det trodde jag aldrig med tanke på rådande situation i denna stadsdel) och det känns såååå himla bra. Tror jag ska korka upp en flaska mousserat och fira loss ikväll 😉Jag har pratat med både rektorn/förskolechefen och en av pedagogerna idag och imorgon ska vi gå dit och säga hej en vända! Hoppas att allt ska kännas ”rätt” när vi är där. Känner såklart att det är väldigt viktigt för mig att känna att ”vi” trivs där. Vore fruktansvärt att märka på M att han inte skulle trivas. Tror dock chansen är minimal då vår lilla unge är väldigt social, inte det minsta blyg och går i princip till vem som helst. Är väl mer jag som kommer gråta när vi ska skiljas åt på mornarna framöver… (ärligt får jag en klump i halsen och tårar i ögonen varje gång jag tänker på detta, är det normalt tro eller är jag helt ”dum” i huvudet?)

Så skirt, så enkelt och alldeles underbart vackert… Har ännu inte kommit på vad vi ska äta denna tisdagskväll, men börjar bli hög tid att bestämma det…

Fick hem ett bud idag från Heinz, en korg fylld med bland annat olika chilisåser, ketchup, lök, vitlök och en kruka med färsk timjan. Tack snälla ni!!! Heinz har just nu en tävling på sin Facebooksida om vem som kan göra den godaste köttfärssåsen. Hade jag bara haft köttfärs hemma hade jag nog svängt ihop en ikväll och varit med och tävlat om bland annat en resa för två till italienska Bologna, (dit hade jag gärna rest med maken i vår, känns som maten där skulle vara underbar) men nu hade vi inte det så det får bli en annan dag jag svänger ihop min köttfärssås som faktiskt ÄR den godaste 😉Önskar er en fin tisdagskväll! På återseende och tack för alla era fina mejl och kommentarer som trillar in. Mejlen ska jag försöka hinna med att svara på så fort som möjligt, ligger inte helt i fas efter semesterveckan om man säger så!

Stor kram ♥