Första sjukstugan

Min sjuka lilla älskling bland alla färgglada djur på lakanet från Hemtex.

Godkväll!

Tack rara för alla era fina kommentarer ♥

Efter regn kommer solsken heter det ju, men jag tror vi tyvärr även fick in en mindre storm däremellan (jag hoppas innerligt på solen imorgon!). Fy vilken dag, gillar egentligen inte att skriva och beklaga mig, för tycker andra gör det bättre. Men idag så har det inte varit någon höjdar-dag.

På sin 14 månaders dag fick Maximilian sin första magsjuka och jag är ensam hemma då Jens är på konferens med jobbet tills imorgon, jättekul! Tycker så synd om min lilla skatt som dessutom har hög feber och han har varit så ledsen under den senare delen av dagen. Första gången Maximilian är sjuk på riktigt sedan han föddes för exakt 14 månader sedan, mitt hjärta går sönder!Jag kommer inte att våga somna ikväll. Så rädd att febern går upp och att något händer? Jag får väl svepa i mig en kanna kaffe här ikväll så jag kan ha koll på honom. Jag behöver lite tips, kan man somna eller hur gör ni när era små r sjuka? Jag har adrig varit med om detta tidigare… Vågar jag somna?

Min besvikelse från tidigare har dock bytts mot glädje. Tänk vad bra det är att ha en man som har bra munläder 😉 Han fick ta en del av ”fajten” en vända och löste mitt dilemma åt mig (tack älsklingen ♥).

Nu ska jag ta mig något att äta. Jag har inte ätit sedan frukost, inte druckit heller, så en begynnande huvudvärk börjar göra sig påmind.

Imorgon är det äntligen en ny dag!

Kram ♥