Sol ute men inte i sinnet

Idag skiner solen in genom våra fönster

Synd bara att det inte är lika på topp här hemma!

Tulpanbuketten har också sett bättre dagar. Den minskade kraftigt i omfång igår då en liten kille i ett obevakat ögonblick kom åt vasen (som då stod på soffbordet) och flängde av sex tulpanblommor, hmmm!

Buenos días mis amigos

Här har vi vaknat upp till en ny dag med sol på himlen. Synd bara att det inte är lika strålande i kropp och humör. Vaknade upp till en sådan där mindre bra dag (eller den var redan mindre bra när jag la mig igår kväll). Ni vet sådana dagar som man kan ha emellanåt. Jag blev helt enkelt besviken igår över en sak och imorse kom nästa besvikelse och då blir inte humöret på topp.

Jag känner mig dessutom halvt ihjälslagen och har ont i hela kroppen efter mitt fall igår. Är bara i huvudet som det känns bra idag (tur det, känns ändå som det är den viktigaste kroppsdelen i detta sammanhang). Känns som jag gått en rejäl rond i boxningsringen måste jag säga. Tyvärr är Maximilian inte pigg han heller idag, han är hängig, extra gnällig och så ville han inte äta frukostvällingen imorse utan bara dricka vatten. Bäddade ner honom en timma före vanliga sovtiden han brukar ha på förmiddagarna och han somnade på direkten, lilla älsklingen!

Men har man inga dåliga dagar ibland, kanske man inte uppskattar de som är bra? Vad tror ni? Så jag biter ihop och tror på en vändning redan om några timmar!

Optimist – ja visst!!!

Stor kram /Anna ♥