Statusuppdatering i Sjöstadshemmet

Sötaste små barnen som blev kompisar under vår resa.

Söta lilla Rebecka som var vår grannflicka i bungalowen bredvid blev som en extra liten mamma till Maximilian under veckan – cute!

Så himla söta där de traskade iväg på gräset sida vid sida.

Titta Rebecka, kan vi gå dit? Snääääällllla…!

Mycket att undersöka så den lilla ”barnvakten” hade fullt upp att hinna med 🙂

Hej på er!Här har ni en trött och sliten mamma efter en natt med minimalt med sömn och mycket gråt (Maximilian).

Dock har jag en liiite piggare kille här hemma just nu, så jag struntar helt i mina egna trötta ögon. Bara glad om det går åt rätt håll för det finaste jag har. Men feber brukar ju fungera så att den oftast sjunker på mornarna för att ibland sedan öka igen ju längre dagen går. Maximilian ville i alla fall ha lite välling för en stund sedan vilket jag tycker är positivt, igår ville han inte se åt en nappflaska. Nu håller jag tummarna för att han får behålla det också. Vätskeersättningen han fick under natten den stannade kvar i magen i alla fall, skönt det!

Fredag idag, veckorna flyger fram! Inga direkta planer för den kommande helgen. Ett 40-års kalas ska maken iväg på imorgonkväll, (vi är också bjudna såklart) men lilleman och jag stannar på hemmaplan, känns inte så bra att dra med honom ut på kalas just nu. Idag blir det innemys och kurering för hela slanten!

Önskar er en fin start på helgen så hörs vi kanske lite senare igen!

Kramar ♥