Måndagsmys

Dagens lunch i den grå ostronskålen från Mateus

Det finns ingen caesardressing att köpa som enligt mig håller måttet, men denna från Erik Lallerstedt är det man kommer närmast i alla fall när man inte orkar göra egen.

Jag vill ha kyckling, rödlök, romansallad, krutonger och färsk riven parmesanost i min Caesar tillsammans då med dressingen, mums!

Måndagsmys!

Så här på måndagskvällen brukar jag försöka göra det lite extra mysigt, man vill ju ha en så lugn och skön start på veckan som möjligt.

Jag har haft en bra dag, med lite allt möjligt på schemat. En del praktiska saker har bockats av från ”att göra listan” lika så lite annan business och så en liten playdate under senare delen av eftermiddagen på det. Perfekta måndagssysslor!

Dagens lunch ser ni ovan och jag kan avslöja att jag åt upp alltihop, själv! Herre gud tänker ni men det var hur gott som helst, jag kunde inte ge mig innan sista romansalladsbladet, kycklingen och rödlöken var uppäten. Jag brukar alltid säga det att kilona på min kropp inte är uppbyggda av sötsaker, läsk eller chips för jag är absolut ingen sockerråtta, utan det är nog mer så att jag ibland äter lite för stora portioner med mat. Jag älskar mat och skulle tycka det vore väldigt trist att inte får äta gott!

Nu ska jag skumma mjölk och fixa till en kaffe och sen ska jag krypa upp i soffan och titta på Guldbaggegalan. Lite glamour i tv-rutan passar perfekt denna kväll!

Kram på er ♥