P.A.P – Made in Sweden

Måste visa er mitt fina laptop cover till min lilla MacBook air som jag fick strax före jul. Det är ett underbart litet fodral i grå filt från ”P.A.P accessories”

Eftersom min dator är så lätt och liten kan jag enkelt ha den i handväskan och det mjuka fodralet skyddar då alldeles perfekt. Filten görs i Halmstad och en stor del av materialet är tillverkat av återvunna PET-flaskor. Smart & snygg återvinning. I Like!

.

Godkväll!

Hoppas ni haft en bra dag, här har det varit lugnt på magsjukefronten. Kanske var det ”bara” en engångsföreteelse i natt (inget mer har hänt sedan dess, peppar, peppar…). Vi har i vilket fall varit inne hela dagen, men imorgon hoppas jag att vi ska komma ut en vända. Längtar efter frisk luft och att få röra på mig en vända.

Varit i kontakt med min chef idag. Börjar bli dags att så smått planera inför kommande arbetsstart. Känns bra att börja arbeta igen. Har precis som jag nämnt tidigare älskat varje sekund av att vara hemma, men jag älskar även mitt jobb så vet att det kommer bli bra när jag väl är på plats igen om några veckor. En del praktiskt att pilla med innan starten och en annan sak som jag måste ta tag i är att uppdatera min garderob innan jag börjar för där finns absolut inget passande för arbetet idag.

Skjortor/blusar, kjolar, byxor, kavajer och snygga skor för inomhusbruk är några av alla de plagg jag måste investera i,. Känns ju inte som en så betungade uppgift att checka av 😉

Kram på er ♥