Ett fantastiskt dygn

Välkommen till Hotel J i Nacka Strand

Hotellet är inrett i New England-stil och det är verkligen otroligt fräscht och jättemysigt

Här kan man sätta sig ner vid brasan och dricka en kopp te och bara koppla av, det är livskvalité!

Vårt fina hotellrum som vi bodde i allra högst upp med utsikt över Stockholms inlopp

Vi hade en stor härlig terrass, kan tänka mig att under sommartid måste

det vara helt underbart att sitt här uppe och

blicka ut över Saltsjön och alla båtar.

God eftermiddag!

Här har ni en bloggerska som har njutit och haft det så himla mysigt på fantastiska Hotel J i Nacka Strand det senaste dygnet. Jag och min fina vän Therese har ätit gott, pratat massor om allt mellan himmel och jord, kopplat av och njutit av god Champagne och goda viner.

En helt fantastisk början på helgen. Ni som vill komma bort en stund och hämta andan, kanske fira något eller som vi bara åka iväg och bo på hotell för att det är skoj att hitta på något med en vän så kan jag verkligen rekommendera hotellet. Så otroligt fräscht och jättemysigt. I höstas öppnade de en helt ny hotellavdelning och det var där vi hamnade i rum 558. Vilket rum, hade kunnat flytta in, utsikten var magnifik över Stockholms inlopp och stora fartyg gled sakta förbi.

När vi kom in på hotellrummet så stod det en flaska Champagne och en liten hälsning från mina älskade pojkar att jag skulle ha en underbar hotellvistelse. Så himla rart gjort ♥

Bjuder på två egobilder

på mig i hotellets sköna morgonrock från GANT 😉

Fina Therese fixad för kvällens middag

Middagen åt vi på restaurang J nere vid vattnet

Och den gick i havetstecken med gratinerade havskräftor till förrätt och en härlig fisk- och skaldjusgryta med parmesan och aioli till huvudrätt. Supergott!

Och så sist en bild under vår lilla middag som en snäll bordsgranne tog på oss. När jag kom hem möttes jag av min lilla skatt som kom springandes mot mig i hallen. Glad som en liten sol över att mamma kom hem och jag var minst lika glad över att se honom och maken ♥

Borta bra men hemma det ÄR bäst!

Nu har vi lördagsmys här hemma med tända ljus och massa pussar och kramar!

Hoppas att ni har en fin dag ni också!

Kram på er