Hallförändring

Varsågoda; här får ni några små glimtar från vår ”nya” hall

Ny vägghängd förvaringsmöbel för mössor, vantar och halsdukar

”Möbeln” är egentligen fyra fläktskåp avsedda för kök.

Men de fungerar precis lika bra som hallförvaring tycker jag

Är verkligen jättenöjd med resultatet, nu ska bara resten komma på plats!

God eftermiddag!Bjuder här på några bilder från vår hall som just nu genomgår en liten förvandling. Hallen är inte färdigställd ännu, men vet ju att ni brukar vara nyfikna, så varför hålla er på halster i onödan 😉 Det som hittills skett är att en ny förvaringsmöbel för mössor, vantar och halsdukar har kommit upp på ena väggen och därmed ersatt vår gamla byrå som hängt med i många år, men som nu (äntligen) kasserats.

Har länge funderat och letat efter en passande möbel, men inget hittat. När jag för några veckor sedan nämnde detta för er här på bloggen var det flera av er tipsade om att man kan göra sitt egna skåp utav fläktskåp(Faktum från Ikea). Har aldrig slagit mig att man kan använda dessa, men tyckte det var en lysande idé. Sagt och gjort så inhandlades fyra stycken och nu har vi (läs maken) skruvat upp dem på väggen. Måtten är per skåp; bredd 60 cm, höjd 35 cm ,djup 37cm. Vi valde enkla vita släta luckor (Härlig vit) och jag är verkligen supersnöjd.

Nu ska bara resten av alla mina idéer komma från tanke till handling. Tänker mig bland annat någon snygg stol att sitta på, snyggare kläd- & skoställ och krokar i perfekt höjd för vår blivande stora förskolekille. Ni kommer såklart få se det fortsatta resultatet längre fram!

Ha en fortsatt fin måndag!

Kram Anna ♥