Idag säger jag

Bonjour tous les cœurs!

Tänk att när jag började att blogga 2007 hade jag ingen aning om hur ”stort” det kunde/skulle bli! Det var aldrig min tanke eller avsikt att nå ut till en massa för mig okända människor, men nu när jag är här så är det heeeeelt fantastiskt kul!

Alla ni strax under 20 000 unika läsare som varje vecka följer mig, ni glädjer mig alla dagar i veckan ska ni veta med era kommentarer, ert pepp när jag behöver det, era kloka åsikter och tips. Hade det varit möjligt hade jag velat träffa er allihopa och bjuda er på världens största Alla Hjärtans dag-mingel denna tisdag. Kan dock bli aningens trångt på våra 87 kvadratmeter, men finns det hjärterum finns det stjärterum… 😉

Så idag på Alla Hjärtans Dag tänker jag förutom på min egna familj, släkt och vänner också lite extra på er ♥ TACK för att ni kikar in här på bloggen dag ut och dag in oavsett årstid!

Utan er hade ”Starwoman” inte varit den, den är!

Önskar att jag kunde bjuda hem er alla på en massa godsaker. Tänk så kul vi skulle ha det, vågar jag nästan lova 🙂

Som ni förstår är det inte direkt realistiskt att kunna träffa er alla. Men om jag får önska något en dag som denna är det att få veta lite mer om er. Så om ni vill (detta är såklart helt frivilligt men hoppas att ni är många som vill ställa upp) kan ni inte svara på dessa små frågor om er själva?

Snälla, vore så himla skoj!!!

Jag börjar…

Förnamn: Anna CeciliaÅlder:34Stad/ort:Stockholm

Nu lämnar jag vidare stafettpinnen till er och hoppas att så många som möjligt svarar 🙂

Miljoner hjärtekramar ♥