Helgen som gick!

I helgen som gick var vi en vända och hälsade på Maximilians mormor och morfar. Här har mormor (min mamma) och Maximilian fastnat på bild under en uppfriskande promenad i ett vintrigt vinterlandskap.

Här är det bus med morfar (min pappa) som gäller för Maximilian

och skoj ser det ut att ha haft det 🙂

Hann även med att träffa min älskade barndomsvän Kristina! Här är det en liten lässtund som gäller, hur sött är det inte?

Var är katten? Dääääääär!!! 

Godmorgon!

Bjuder här på några bilder från helgen, då befann vi oss nämligen nere på Västkusten en liten vända för att hälsa på familjen och ni hade ingen aning för det framgick väl inte direkt av bloggandet. Men vi ville helt enkelt passa på att åka ner innan vardagen började på riktigt. Så vi bokade hastigt och lustigt en flygbiljett med Malmö Aviation och så smidigt det var att slippa en bilresa på 5-6 timmar med Maximilian i baksätet. Nu tog det under en timma och vips var man på andra sidan landet.

Vi hade några underbara dagar och hann med ett mormor/ morfar-besök, ett farmor-besök och så träffade vi även min fina barndomsvän Kristina och hennes fyramånaders charmiga son Eddie en av dagarna. Synd bara att några dagar så fort, man hinner inte med allt man vill det är ett som är säkert 🙂

Nu ska vi strax ta på oss ytterkläderna för att återigen bege oss till förskolan. Direkt efter ska vi till BVC för lite mät och vägning av vårt lilla charmtroll 🙂

På återseende denna fettisdag.

Kramar ♥