Schlagermiddag & nytt porslin

Bordet är dukat för fyra denna lördagskväll

Kvällens dukning går i svart, vitt och grått med ljuslyktor från Iittala och servetter Marimekko

Och så ett liiiite stänk av rosa…

… från rosbuketten

Godkväll!

Och hej lördag får väl jag säga som inte hunnit med att kika in här tidigare denna lördag! Full rulle och till på köpet så kom dagisbacillerna även ifatt oss. Maximilian har i nämligen i eftermiddags åkt på feber och en snorig näsa, stackaren! Så han får skippa schlagermiddagen här hemma ikväll och har redan krupit till sängs, lille plutten!

Vi har varit en vända till Länna Möbler idag och inhandlat oss nytt vardagsporslin. Tänkt det så länge och Mateus porslinet designat kocken Marcus Samuelsson har jag haft i siktet då jag tycker det är så enkelt, snyggt och stilrent. Länna Möbler har fram tills imorgon söndag 10% på hela sitt sortiment så då passade faktiskt maken på att investera i detta porslin åt oss till min stora förtjusning! Nu är tanken som sagt att vi ska använda porslinet till mest vardags, men vi inviger det ändock till kvällens Melodifestivalmiddag för fyra.

Nytt vardagsporlin har flyttat in från Mateus designat kocken Marcus Samuelsson.

Just nu sitter jag här schlagerpiffad i svart klänning och väntar på våra tre gäster, Malin, Magnus och lille Charlie som ska komma till oss om en stund. Champagnen är uppkorkat och maten förberedd (ska bara in i ugnen när gästerna kommer)  Ser framemot kvällen och sista delfinalen av Melodifestivalen 2012. Kunde inte hålla mig och lyssnade på kvällens bidragen tidigare idag, och det finns några låtar som är helt okej, men ingen slår Loreens ”Euphoria” från första delfinalen. Vi får väl se hur det går ikväll som sagt, ett som är säkert är i alla fall att Dannys låt ”Amazing” kommer gå rakt till Globen det vågar jag nästan sätta en peng på!

Ha en härlig glittrande kväll, det ska jag/vi ha!

På återseende!

Kramar ♥