På upptäcksfärd!

Bland det roligaste just nu här hemma är att hänga ute på balkongen. Det är väldigt spännande att springa där fram och tillbaka!

Mysig fleecejacka NovaStar/Kidelin, jeans Zara Kids, gummistövlar Tretorn och randig mössa Lundmyr of Sweden.

Puss puss puss!!!

Godkväll!

Passar på att kika in en kort vända nu när Maximilian precis lagt sig och maken är på bolagsstämma. Det fullkomligt sprutar ut egen tid med andra ord! Vår skatt blir bara bättre och bättre för var dag som går och han är på extra glatt humör just nu. Tror att han själv känner att han mår så bra i jämförelse för en vecka sedan! Antibiotika får han i flytande form tre gånger om dagen; morgon, middag och kväll och han är jätteduktig och ”dricker” sina 2 ml åt gången utan knussel!

Idag har vi varit ute på en härlig långpromenad i solskenet. Som jag älskar våren, och ljust är det både när man vaknar och långt fram på kvällen – ljuvliga tider!

Det senaste ordet i ordförrådet är ”Titta” som han säger hur klart och tydligt som helst! ”Titta Mamma” eller ”Titta Pappa” låter det för jämnan här hemma just nu, sött! Nu en stor kopp chaite och ICA-tidningen ”Buffe” som damp ner i postlådan i eftermiddags! Ha en skön kväll!

Kram ♥