Happy birthday to me!

Underbara rosa rosor och syrener födelsedagen till ära!

Godmorgon!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 35:te födelsedag!

Har precis blivit uppvaktad denna tidiga måndagsmorgon av mina två älsklingskillar som kom in med skönsång och med ett stort paket och ett litet kuvert.Det stora paketet innehöll en Kitchen Aid i vitaste vitt som jag har sneglat på i år och dar, jippie!

Vad här ska bakas och donas framöver, främst är jag nyfiken på att baka mer eget bröd. Det har nästan inte gått förut men nu så med denna dösnygga hushållsmaskin tror jag nog att det kommer gå hur bra som helst!

I det lilla kuvertet som Maximilian stolt räckte fram fanns en annan helt fantastisk 35-årspresent! En weekendresa till underbara Paris. Redan i slutet av denna vecka bär det av för hela lilla familjen, så snabba puckar! Vet att körsbärsträden står i blomning i den franska huvudstaden just nu, så att för andra året i rad få möta våren där nere på allra bästa tänkbara sätt är helt fantastiskt. Jag är såååå lycklig just så ni anar inte!

Snyggaste assistenten ever, i´m in love!

Nu måste jag dock försöka fokusera på denna ny vecka, och lämning och hämtning på förskolan. Är ju trots allt några arbetsdagar innan vi kliver på flyget tidigt, tidigt på fredag morgon!

Önskar er en härlig måndag!

Kramar  ♥