Ett Skansenbesök

Det var väldigt spännande att titta på de nordiska djuren på Skansen i lördags tyckte Maximilian. Det var mycket pekande med det söta lilla pekfingret!

Mormor, Maximilian och pappa Jens på upptäcktsfärd!

Tror nästan att vildsvinen var ”roligast” om man kunde fråga den yngsta av oss.

Här fastnade även jag på en bild

Den oerhört fina lilla anoraken i härligt dimblått kommer frånMini A Ture/Babyshop. Den är vind, vattentät och har en dragkedja i ryggen så den är busenkel att ta på.

Jeans H&M, mössa KappAhl och skor ECCO

Hela gänget (minus mig då) fastnade på en och samma bild

Godmorgon sweeties!

Precis som jag nämnde i ett inlägg häromdagen så var vi på ett besök på Skansen i lördags hela lilla familjen plus Maximilians mormor och morfar. Lill-Skansen för de minsta håller på att byggas om och är klar för nyöppning på lördag, så den delen var stängd (tyvärr). Istället så promenerade vi runt på Skansens övre område bland de vilda nordiska djuren och det området måste jag säga var hur dåligt som helst.  Jättebesviken var alla vi vuxna. Jag tyckte inte det såg direkt fräscht ut och djuren var så få att de på vissa ställen inte ens syntes till så jag vart inte det minsta imponerad. Kommer dock ge resten av Skansen en chans längre fram i vår/sommar och då sikta in oss mer på de exotiska djuren, Skansen Akvariet och så då Lill-Skansen med den lilla figuren Kott.Nu är det hög tid att snöra på sig skorna och bege sig ut mot en ny arbetsdag.

Lilleman är nu tillbaka på förskolan igen efter ett uppehåll på 2½ vecka, det verkar i vilket fall gå bra. Lite tårar när jag lämnar men efter det att jag gått så är det full rulle och glada miner på honom igen enligt fröknarna.

Kram på er ♥