Snart är det sommar igen!

Lägenheten denna morgon, måste köpa blommor till köksbordet för det blir väldigt tråkigt och färglöst utan.

Zick Zackkuddarna i soffan kommer båda från DAY Home och är hemklickade från Country Dreams och Mary´s House och den vita lite mindre kudden med tryck kommer från Ellos.

Tjo la hopp onsdag!I natt har vi sovit betydligt bättre och det märks direkt på mitt humör. Så idag skulle vi kunna säga att jag är glad som en liten lärka.

På tal om just lärkan, tänk att det faktiskt bara är veckor kvar nu tills vi är inne i sommaren. Maj månad kan ju vara fantastisk, när vi gifte oss 2008 var det 30 grader varmt och det var i maj (iofs sista men ändock i maj) så det kan vara en helt underbar månad om det vill sig väl.

Planerar för fullt sommaren med både det ena och andra skojiga. Bland annat ser det ut som vi förhoppningsvis får ihop ett riktigt traditionell midsommarfirande med goda vänner i år. Hav, midsommarstång, sillunch, jordgubbar och annat som hör den magiska midsommaren till, oj oj vad härligt!

Nu två finncrisp med ost och en kopp kaffe på stående fot, sedan iväg mot förskola och jobb. Idag har jag möte precis hela dagen med start kl 09 och framåt!

Ha en skön dag!

Kramar ♥