Härlig morgon i maj!

Som jag har längtat efter att sitta i morgonrocken och läsa DN Söndag på balkongen Och nu den 20 maj 2012 var det äntligen dags – lovely!

Precis läst en lång intervju med fina Loreen! Som jag ska heja på henne på torsdag då hon ju tävlar i semifinal nr två i Baku! Hoppas ju såklart att hon går till final och att hon vinner hela balunsen med sin ”Euphoria”

Godmorgon!

Underbar start på dagen denna söndag. Frukost ute på balkongen i fullt solsken. Ska dock bli skönt när de nya utemöblerna kommer för då kommer vi förhoppningsvis få lite bättre plats med parasollet så att det skuggar när man ska äta för det är lite jobbigt som det är nu. Fått frågan nu flera gånger vad vi ska göra av de gamla sofforna när vi nu köper nytt? Sofforna är redan tingade av en av er läsare, så tyvärr så kan ni inte få köpa dem, så nu vet ni det!

Efter frukosten blev det ännu mer skönt söndagsmys med ren avkoppling med Dagens Nyheter och en Bamsetidning där ute. Just nu funderar vi på hur vi bäst kan ta tillvara på denna ljuvliga dag? Kanske skulle ta en tripp till Parken Zoo i Eskilstuna eller så gör vi något helt annat, det återstår att se!

Även hunnit med att läsa senaste nr av Bamse för de yngsta för just den yngsta i familjen. Ms gulliga morfar som fixat en prenumeration på tidningen och Maximilian verkar gilla Bamse och hans vänner. ”Mer, mer” säger han när sista sidan är läst!

Vad ska ni göra denna söndag? Berätta för mig, jag är nyfiken! På återseende!

Kram ♥