Kärlek till sommarhalvåret

Finns det något godare än att äta/fika utomhus? Tror inte det, smakar så himla mycket godare!

Glas a´la 80-talsserien Dallas från NK, skål JellyBean, brödfat Bruka Design. Brickan är så gammal så den minns jag inte ens vart jag köpt.

Jordgubbar är en last under sommarhalvåret. Maximilian verkar tycka likadan och älskar redan de små röda gubbarna minst lika mycket som jag.

Hej igen!

Det blev ingen utflykt alls idag, utan vi stannade här hemomkring och har bara myst i lugn och ro. Utnyttjat balkongerna till max med att sola, fika, vila, äta, läsa och surfa på. Jag hade blivit galen om vi inte haft någon balkong alls. För visst skulle ett hus vara väldigt skönt att ha, men det fungerar med lägenhet OM man bara just har en balkong och vi har ju två. Och vår största är ändå ganska rymlig med sina 8,5 meter (totalt tror jag att den är runt 13-14 km²…) så det finns ju lite att röra sig på i alla fall.

När lilleman sov en vända nu i eftermiddag, passade maken och jag på att koppla av tillsammans med en liten söndagsfika. Han fikade med saft, bullar och kex medan jag körde på en cappuccino från Tassimon och några jordgubbar! Det är ju snart dags för beach 2012 😛

Häromsistens så stod det en hjärtformad ask utanför ytterdörren när vi kom hem. Asken var fylld med Hattings nya bullar fyllda med dajm, tack för det!

Då jag inte äter sötsaker/bullar just nu så fick maken agera smaktestare. Betyget blev tyvärr så där, för han tyckte bullarna var ganska så torra trots att vi precis  öppnat bullpåsen plus att de smakade inte mycket dajm heller…

I detta nu är Jens och Maximilian ute en sväng på lekplatsen här nedanför och leker. Jag ska slita mig från balkongen och bege mig in en vända och svänga ihop en marinad till kvällens grillning. Blir kycklingsouvlaki är tanken, så blir en marinad med bland annat olivolja, citron, vitlök och oregano, mums!

Imorgon är det ny vecka och dessutom en hel arbetsvecka. Känns som det var ett tag sedan man arbetade en hel vecka med tanke på alla helgdagar som så snyggt smyger sig in i vardagen så här års. Inte mig emot i o f s!

Ta hand om er!

Kramar ♥