Estelle Silvia Ewa Mary

En sockersöt liten familj! Victoria körde på samma rosa nyans som jag själv valde att bära på Maximilians dop förra året. Älskar verkligen denna rosa ton. Foto: Maja Suslin / Scanpix / Ebbas blogg på SVT

Söt som en liten sockerbit och väldigt lik sin mamma tycker jag!

Godkväll!Ingen har väl missat dagens kungliga prinsessdop. Vår söta lillsessa Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte har alltså fått sina namn under pompa och ståt.

Eftersom jag har jobbat så har jag inte sett mer glimtar än de bilder som matats ut från webbtidningarna hittills. Kommer därför att bänka mig framför SVT1 klockan 20:00 för att få se sammandraget av de bästa glimtarna från dagens dop i slottskyrkan här i Stockholm.

Den kungliga lilla familjen lyser det verkligen om tycker jag, eller hur? Ska bli kul att se både dop och de inbjudna gästerna. Både kungliga och icke kungliga sådana. Älskar verkligen att frossa i vad folk har valt att ha på sig, snacka om att det måste vara en aning ångestfyllt val vid ett sådant officiellt tillfälle!

Den officiella rosa ”Estelle-tårtan” är ju underbart söt. Bild från Allt om mat

Jag har haft en toppenbra dag idag! Allt har flutit på bra på arbetet och dessutom möttes jag upp av mina fina killar efter arbetsdagens slut så vi kunde promenera tillsammans hem. Supermysigt i detta underbara väder vi har just nu!Nu matdags och sedan Prinsessdop efterföljt av första delfinalen av Eurovision Song Contest i Baku. Missa för guds skull inte detta, ni som är lika intresserad denna musiktävling som jag är! Loreen får vi dock vänta på tills på torsdag då hon är med och tävlar!

Stor kram