Vattenfest i miniformat!

Dagens mest roliga om du frågar Maximilian var garanterat att få busa i fontänen ni skymtar i bakgrunden!

Med bollen i högsta hugg travade han modigt in bland allt stänkande vatten!

Att sedan plaska i vattnet med händerna (och kläderna) var HUR KUL SOM HELST!

Och att få springa runt i vattenspelet tillsammans med en mängd andra Sjöstadsbarn det var riktig glädje det, gullungen min.

En lycklig liten sommarkille ♥ med sitt flygiga lilla hår 😉

Här Maximilian, Lucas och fina Linda som jag lärt känna från mammagruppen!

Dagens outfit kommer nästan uteslutande från H&M. Bara solhatten som kommer från Polarn o pyret!

Godkväll!

Idag efter jobbet och förskolan så mötte Maximilian och jag upp våra fina vänner Linda och lille Lucas för en liten fikastund i solskenet. Samtidigt fick småkillarna leka av sig medan vi mammor tjattrade om både det ena och andra (så gott det nu går med två vildbattingar som har så mycket myror i brallorna så hälften vore nog, haha!). Härligt med vänner, både stora som små att umgås med sådana här underbara dagar!Det bästa tyckte småkillarna var när vi avslutade ”dejten” med att de fick leka i fontänen här i Sjöstaden tillsammans med en massa andra barn. Log för mig själv när jag tänkte att detta är verkligen stadsbarn som måste leka i en fontän istället för vid en sjö, men de hade oavsett väldans roligt allihopa det vågar jag lova för det var bubblande skratt och glada rop från alla barnen som sprang in och ut ur fontänen 🙂

Just nu så svävar flera vackra luftballonger i olika färger på himlen utanför. Som jag har längtat efter detta. Det är nämligen en av alla tecken på att det verkligen är sommartider nu, så frifullt och alldeles ljuvligt Nu ska jag plöja igenom flera tidningar som jag inte hunnit med att läsa!

Vi hörs, kramar ♥