Totalt antiklimax

Nya utemöbeln en supersnygg modulsoffa, men den är alldeles förstor/djup för vår balkong! Kommer från The Home och nu funderar jag på en retur eller om det är någon som ändå är ute efter en soffa likt denna så får ni gärna höra av er. Det ingår en svart klädsel till kuddarna också. 

Vilket antiklimax!

Onsdagen har gått i ett från det att jag slog upp ögonen i morse tills nu. Dels med arbete och annat ordinärt vardagspussel till att ha tagit emot leveransen med våra nya utemöbler. Jag har slitit som ett djur då maken är på konferens tills imorgon och jag har ju svårt att vänta. Så tog saken i egna händer. Bort med de gamla sofforna och så ställa i ordning den nya som är gjord i moduler och kommer från The Home. Men ack så besviken jag är. Soffan i sig är supersnygg, och ser ut precis som jag hade hoppats och föreställt mig, men det är storleken och främst djupet på soffan som blir för stort i proportion till vår balkong.

Så nu sitter jag här och det känns som luften gick ur mig totalt. Superbesviken! Jag har plockat in de nya modulerna igen och satt tillbaka de gamla rottingsofforna efter ett herrans slit återigen (de gamla sofforna är galet tunga) och vet nu inte hur jag ska göra med allt. På bilden ser det bra ut tycker jag, men ögat luras tyvärr. Nej jag får sova på saken…!

Nu är välförtjänt av en riktigt lugn kväll. Sköt om er och på återseende!

Kramar