Happy Saturday!

Helgens blombukett fick bli en ljuvlig en med stora rosa rosor och så en annan blomma som jag tyvärr glömt namnet på, men det var en slags kålsort sa floristen. Superfin och somrig kombo tycker jag!

Vi har köpt ett nytt köksbord förresten, ett likadant som tidigare fast inte längre i högblankt. Vårt högblanka blev repigt på direkten, men jag tycker om modellen på bordet så testar nu denna matta variant och hoppas det håller bättre.

Den lite industri inspirerade kökslampan jag köpte i vintras är jag väldigt förtjust i.

Hej lördag!

Redan kväll, dagen har gått supersnabbt! Beror säkert på att vi fick oss en riktigt skön sovmorgon i morse alla tre. Maximilian hade nämligen den goda smaken att sova till strax före kl 09(!) och vi likaså. Har inte hänt många gånger sedan han blivit ”stor”, så tack för det älskade son!

Vi har varit i stan en vända och jag hittade både en skön strandklänning inför Greklandstrippen om två veckor samt så fick lilleman sig ett par sköna sandaler, även dem avsedda för Grekland och lata semesterdagar!Strax dags att bege sig till köket och laga kvällens middag. Fortfarande osäker på vad det blir, har både kycklingfilé, nötfärs och annat smått och gott i kylen. Så får se vad det slutar med; kanske hemmagjorda hamburgare på grillen, eller kyckling i någon form i ugnen eller helt enkelt något annat smarrigt!

Önskar er en happy lördag!

Kramar ♥