Ett liten titt i vårt kök!

Ni som är mer förtjusta i en färgkavalkad och ni som retar er på en massa vitt, vitt vitt ni får helt enkelt blunda NUUUUUUUUUUUUU!!! För här blir det rätt färglöst en stund framöver 😉 Snygga Stockholmsbrickan designad Anna Viktorsson skymtar ni på bilden.

Stort gilla på min handtvål och handkräm från Molton Brown! Perfekt att lätt kunna tvätta av händerna innan man ska börja laga mat. Pumpflaskorna står vid diskhon och ser snygga ut när de inte används!

Snygg randig kökshandduk, som ni skymtar mer av på den översta bilden kommer från Mogihome

Bästa vännen i köket strax efter spis och diskmaskin är helt klart min Kitchen Aid. Det är till och med kul att vispa grädde med den 🙂

Hej igen!

Var ett tag sedan jag bjöd på några köksbilder här från Sjöstadshemmet. Så har idag gått lös med kameran en vända som ni ser. Jag får ganska ofta frågan här på bloggen om vår högblanka och vita bänkskiva. Bänkskivan, kommer alltså från IKEA och heter PERSONLIG. Går bara att måttbeställaoch den är väldigt reptålig (ofta just detta frågorna gäller). Vi har knappt några repor alls efter flera års normal användning och då hänger jag ju mycket i köket och fixar/donar också.

Är glad över att vi valde att byta ut den mörka valnötsskivan som låg där när vi köpte lägenheten till en vit. Inte ångrat det en sekund. Kan nästa garantera att om vi nu bygger ett hus framöver, så kommer jag välja vita bänkskivor i köket igen. Kanske inte just högblank, men vita av något slag kommer det nog bli för jag gillar det allra, allra bäst och tröttnar inte!

Nu är det matdags för oss, på återseende!

Kramar ♥