Godmorgon världen!

Underbar transparent tunika från Plain Vanilla med vackra fastsydda paljetter kring hals och urringning. Den kommer garanterat att packas med ner i resväskan till Grekland om två veckor.

Och så en bild på klockan som nu äntligen passar min handled.

Godmorgon måndag!Visst börjar jag väl få lite bättre kontroll på detta med självutlösaren på kameran eller vad säger ni? Tycker bilden ovan på mig blev riktigt vacker/konstnärlig.

Dock känns det fortfarande urfånigt, men vad gör man inte för er skull 😉

Min skira tunika med paljetter från Plain Vanilla är jag helt kär i. Tycker att den passar lika bra på stranden som till fest om man bara använder en underklänning till vilket jag kommer göra. Köpte den för ett tag sedan och har hittills bara glidit runt i den här hemma i min ensamhet. Vill ju att det ska bli mer sol och värme ute så att jag kan använda den! Om två veckor idag så får vi förhoppningsvis lite sol på nosen då vi reser till Lefkas och då kommer tunikan garanterat att packas ner i resväskan!

Jag ser så mycket framemot denna solresa tillsammans med mina älsklingar och med mina föräldrar. De ska nämligen resa till samma ställe, men vi kommer bo på olika hotell. Mysigt både för Maximilian som får umgås lite mer med sin mormor och morfar under en vecka och även för mig. Jag är nämligen fortfarande barnsligt ”mammig och pappig” trots mina 35 år – älskar dem så galet mycket!

Nej dags att sluta drömma om semestern och bege sig mot arbetet. Har ju trots allt hela åtta arbetsdagar kvar innan det är semesterdags!

Kram på er ♥