En dag av lycka

Idag har vi varit här, lagom med folk och skönt väder. 

Sådana här gammaldags karuseller tycker jag är oerhört charmiga.

Kul är dom också låter Maximilian hälsa, han åkte flera gånger.

Den mest populära åkattraktionen var ändå farfars bilar

Spana in hur koncentrerad han var när han ”kör” runt med mamma som last 😉

Godkväll!Just nu sitter vi på ett hotellrum på 13 våningen i Göteborg. En underbar sommarkväll utspelar sig här i Sveriges andra stad denna onsdag och som vi precis kommit in ifrån. Lilleman orkade tillslut inte längre så det var bara att gå tillbaka till hotellrummet efter en riktigt mysig dag på Liseberg.

Oj vad Maximilian har haft skoj, ”mer, mer, mer..” sa han efter varje åkattraktion han testade på. Lycklig som få, så det fungerar alldeles utmärkt att åka dit med en 20 månaders (han ”fyller” imorgon) tycker jag. Man tror ofta att de är för små för allt, men inte då finns ju anpassade saker för sådana små också.

Farfars bilar, kaninresan, att besöka Lisebergskaninens hus och så mötet med själva Lisebergskaninen var klart det som var det allra mest spännande under denna dag. Maximilian va så nyfiken på den stora gröna kaninen, ögonen var stora som tefat på honom när han fick komma nära. Han blev modigare och modigare, och sista vändan han skulle dit och kolla på ”ninen” som han säger, satt hon på huk och han sprang fram och kastade sig i kaninens famn. Hur gulligt som helst, tyvärr hann jag inte med med kameran den vändan.

Och så var ju Lisebergskaninen något utöver det vanliga, oj så spännande…

Han skulle fram flera gånger och blev allt modigare, så himla gullig!

Nu sover han som en stock efter en massa intryck denna onsdag. Vid huvudändan av den lånade spjälsängen svävar en stor kaninballong som han prompt skulle ha. Tror han kommer vakna lycklig med ”ninen” i blickfånget imorgon 🙂

Nu ska vi föräldrar ta det lugnt resten av kvällen. Ska sitta här i soffan vi har här på rummet med världens utsikt över Göteborg och njuta av solnedgången och något gott i glasen. Underbara semester, önskar du aldrig skulle ta slut…

På återseende!

Kramar