Lillebror eller lillasyster?

Liten blir stor och tre blir fyra… ♥

Godmorgon söndag!

Äntligen kan och vill jag berätta vår lilla ”hemlighet”. Som några av er redan spekulerat i, så ska Maximilian bli storebror i början av nästa år och vi ska med andra ord bli fyra i familjen ♥

Vi var i torsdags på första ultraljudet i samband med KUB-testet och allt såg helt normalt ut med fostret som hade ett fint litet tickande hjärta och var 5.9 cm lång (sitthöjd). H*n viftade med sina små armar som om den vinkade åt oss där från insidan, gulligt! Skönt och lugnande att få se att någon verkligen bor här inne i min mage. Jag har egentligen inte tvivlat (mer än korta stunder) för jag har haft mycket mer symptom denna gången än när jag var gravid med Maximilian, men man kan ju aldrig helt säkert veta.. därför mina små tvivel någon gång emellanåt!

Denna graviditet har hittills bjudit på både humörsvängningar, ryggont, konstant kissnödig, illamående (mest under vår varma Greklandsresa, hua!) och en trötthet som inte varit av denna värld. Jag har vissa dagar under mina semesterveckor varit helt förlamande trött och jag somnar fortfarande som en stock alldeles för tidigt om kvällarna om ni frågar Jens iaf 😉 Därför har heller inte inläggen eller responsen på era kommentarer duggat lika tätt som vanligt, jag har helt enkelt inte orkat…

Här har ni mig den fjärde familjemedlemmen i vecka 13 ♥Men jag klagar inte en sekund på alla dessa symptom, för är såklart överlycklig över att vi ska få en lillebror eller lillasyster i familjen. Både jag och pappa Jens tror på det först nämnda, alltså att det är en liten lillebror, som gömmer sig där inne, men å andra sidan gissade vi förra gången på en liten flicka, men det blev ju som ni vet en liten Maximilian den gången 🙂 Efter rutinultraljudet i början av september får vi förhoppningsvis veta könet, nyfikna som vi är!

Så det kommer komma upp ytterligare en kategori här på bloggen från och med nu som jag kallar ”Tre blir fyra” så kan ni som är intresserade följa vår resa.

Ha en härlig söndag så hörs vi!

Kramar

PS) Glöm inte att det är de sista timmarna att vara med och tävla om två par Odd Molly solglasögon HÄR