Sands hotell i Sandhamn

Tycker stilen här är så rofylld och skön.

Tapeten och de vitlaserade golvet, fiiiint!

Den gamla vackra byggnaden

Hela hotellet går i vita toner, inte undra på att jag gillade det 🙂

Tvål och body lotion som jag blev förälskad i så jag köpte med mig hem.

Hej!

Under vår lilla tripp till Sandhamn i helgen som gick hade jag bokat in oss på Sands hotell som ligger ett stenkast från båtbryggan uppe på en liten sluttning. Ett mycket stilrent hotell som föll mig i smaken redan innan jag ens hade satt min fot där (bara bilderna på deras hemsida gör att man vill hyra in sig på direkten).

Hotellet/anläggningen har vitlaserade vackra trägolv precis överallt, varje rum har olika ”lugna” tapeter i Ralph Lauren stil och så har de en massa vacker vit kalksten precis överallt. Superfräscht och jag får en massa idéer på hur jag skulle vilja ha vårt eventuellt framtida hus… Drömma, drömma, drömma (tror jag måste spela på Lotto/Joker i veckan, såg att det ligger en drömvinst på 158 miljoner i potten precis vad jag behöver just nu 😉

Det som också tilltalade mig är att de överallt hade en massa vackra färska blommor. Inga läskiga halvdassiga plastuppsättningar på piedestaler här inte. Det som är lite synd är att hotellet vanligtvis vänder sig till konferensgäster i första hand och att de endast under sommarsäsongen hyr ut till privatpersoner(om jag nu fattat rätt)

Oavsett om jag hade ägt ett hotell så hade det sett ut ganska mycket som Sands hotell, superfint!

Alla färska blommor överallt gör också sitt till för inredningen i stort.

Man möts av vackra olivträd i betongkrukor i entrén

Och fasaden på hotellet går i grå och vit sten.

Sands hotell i Sandhamn, spana in det om ni har vägarna förbi!

* Vid det här laget vet ni att det är hög tid för mig och lilleman att snöra på oss skorna, på med våra cykelhjälmar och bege oss iväg mot dagens äventyr, var och en på sitt håll!

Tänk att vi har en så stor pojke att han är på ett ställe på dagarna och vi på ett annat. Från början innan vi kommit in i förskolesvängen kändes det bara så fel att lämna bort det finaste/käraste man har, men nu när jag med facit i hand ser hur han trivs, utvecklas och har små kompisar som han kan namnet på så känns det så skönt i mitt mamma hjärta. 

Sköt om er!

Kram