Godmorgon och välkommen in!

Välkommen in!

Country Dreams

Godmorgon!

Och välkommen in till oss på en liten tjuvtitt 🙂

Är inte mycket som hänt i inredningsväg hemma det sista halvåret eller t o m längre tillbaka. Bara smådetaljer som tillkommit eller tagits bort. Men så här i slutet av sommaren och när hösten om några veckor framåt kommer göra entré då börjar det där inredningssuget efter att fixa och dona hemma komma tillbaka efter att ha legat i idé under sommarmånaderna.

Jag har fått frågan från flera håll om vi ska flytta till något större nu när vi ska bli fyra i familjen inom några månader. Men vi ser det så att ett nyfött barn behöver inte mycket plats i början. Bebisen kommer likt storebror att sova i moseskorgen inne i vårt sovrum de första månaderna i sitt liv. Maximilian flyttade in i sitt  rum när han var 9 månader. Så ska man räkna med samma för lillebror/lillasyster så blir det inte aktuellt för de små syskonen att behöva dela rum innan tidigast i november 2013. Så nej inte planerat för en flytt, men skulle det dyka upp något perfekt för oss så kan det nog med tanke på hur maken och jag är gå ganska snabbt.

Pallen från Åhléns är verkligen toppen när man ska hjälpa en liten kille på med skorna.

Drömmen är att bygga ett alldeles eget hus som jag nämnt tidigare (tror jag?) Vilken dröm att få bestämma precis hur man ska ha det. Får väl se om den drömmen införlivas eller om man köper ett äldre hus eller helt enkelt förblir en lägenhetsfamilj

Det sistnämnda hoppas jag dock inte på i långa loppet 🙂 

Ha en härlig torsdag!

Kram