Kyssvänliga läppar på köpet

Jag är en sådan där lättlurad person som ofta går på att köpa en tidning om man får med något kul. Kan vara alltifrån en DVD-film till någon sminkprodukt och jag går igång…

Senast var Plaza Kvinna, ett läppglans från Clarins medföljde och vips låg tidningen i min kundvagn 🙂

Godkväll!

Börjar denna tisdagskväll med en minnesanteckning till mig själv; Jättebra Anna att du äntligen har köpt dig en regncape, men den gör ingen nytta och den håller dig inte torr här hemma liggandes på hallbordet! Se så, kila nu och lägg den på stört i väskan, inte glömma, inte glömma!

Så hur har ni det?

Här är det rätt bra faktiskt, trots det lilla missödet med regnovädret som drog fram precis lagom när jag och lille gos skulle cykla hemåt. Våta men glada kom vi hem väl i alla fall. Struntade i IKEA (skrev ju imorse att det nog skulle bli en vända dit i em) men det får bli en annan dag istället, kände inte riktig för att bege mig ut igen väl hemkomna.  Så handtag till garderoberna i sovrummet, ramar och eventuellt en stol till lilleman får låta vänta på sig ett tag till.

Den sägs ge mjuka, glansiga läppar med en naturligt färgad, strålande glans. Natural Lip Perfector ger näring, vårdar och skyddar dina läppar. Dina läppar blir varje dag mer och mer kyssvänliga och oemotståndliga, vad bra 😉

Tillsist ett tips till er som likt mig är gravida. H&M har fått in lite nyheter bland mammaplaggen i webshopen och det fanns några riktigt fina plagg bland dem tycker jag. Jag klickade hem både klänning, skjortor och ett par brallor 🙂 Så är ni på jakt efter något, kika in kanske finner ni det ni letar efter. Ett tips i all välmening!

Ha en skön kväll, nu ska jag göra en currygryta med kyckling!

Kram