Instagram

Tjohej!

Fått frågan ganska många gånger nu den senaste tiden om jag inte har Instagram, men svaret är att nej det har jag inte och jag har heller inga planer på att skaffa!

Känner att någonstans måste man (läs: jag)sätta en gräns för hur mycket tid man ska lägga på det här med sociala medier och jag känner att bloggen tar redan en väldans massa tid av min vardag. Det är inte bara att klottra ner några rader som tar tre-fyra minuter, i alla fall är inte jag sådan. Utan jag försöker som ni vet att fota och ha bilder med i varje inlägg så det tar sin lilla tid varje dag. Dels att komma på innehåll plus att då få till några bilder. Skulle jag dessutom skaffa mig Instagram vet jag att jag snart skulle känna en press att jag hela tiden måste knäppa av några bilder till detta också. Så känner helt enkelt att börjar jag med detta har jag snart ingen tid över till allt annat jag också vill hinna med under dygnets 24-timmar.

Så Instagram lockar mig inte alls, följer heller ingen, men blir glad att ni har frågat. Tolkar det som att ni kanske hade velat se mig där och det är ju smickrande i sig 🙂

Så nu vet ni!

Kram ♥