Bara älskar höstmys

Hösten är här och jag myser gärna inne med en kopp varmt te och en inredningstidning.

Hej igen!

När höstrusket så sakteliga smyger sig på så här i slutet av september, är det bara sååå mysigt att tända en massa ljus, njuta av en varm kopp te och koppla av. Lägg till att ta sig tiden att sitta ner i soffan och bläddra i en tidning och insupa en massa inspiration så är årstiden inte alls dum. Hittade ett och annat i senaste numret av ELLE Interiör som gav mig just inspiration.

Vi befinner oss hos mina föräldrar på den västra sidan av landet just nu. Hastigt och lustigt hängde nämligen jag och Maximilian på pappa Jens som skulle en vända till Göteborg igår. Så jag hann med en liten vända på Gekås/Ullared för första gången på jag vet inte när tillsammans med min mamma. Fyndade lite smått och gott, och dessutom kom en av er läsare fram och sa hej vilket alltid är väldigt skoj tycker jag. Glömde fråga vad du hette mitt upp i allt, men tack för du tog dig tiden att säga några ord, blev jätteglad 🙂

Ikväll ska vi äta kreolsk gryta(väldigt höstligt och passande en mulen och regnig lördag som denna), dofterna från denna mustiga gryta med bl.a. fläskfilé, starka korvar, paprikor och små inlagda gurkor sprider sig underbart redan här i hela huset, och så blir det ännu mer familjemys på det. Bäst att passa på för imorgon åker vi ju hemåt igen!

Ha en härlig lördag!

Kramar ♥