Fire som en liten vintersaga

”Fire från Iittala är som en liten vintersaga med sina glödande snölyktor. En fascinerande kombination av ett unikt keramiskt material och ett varmt och mjukt levande eldsken ger ett helt unikt ljus. Nathalie Lahdenmäki ville återskapa de snölyktor som lyser upp finska hus på vintern och använde sig av keramiskt skum på ett helt nytt sätt.Fire ger dig en avkopplande atmosfär med sitt milda och rogivande sken, året om.”

Godkväll!

Snubblade av en slump över denna fina nyhet från Iittala när jag fördrev tiden i bilen hem från västkusten denna eftermiddag. Tycker lyktan ser jättemysigt ut, och särskilt att ta fram till vintern vid advent och jul, för visst ser den lite ut som en kivilykta med snö på 🙂

Vi är hemkomna sedan någon timma tillbaka, alltid skönt att bilresan genom landet gått bra. Alltid en risk när man är ute på vägarna, så är det ju! Nu är det söndagsmys som gäller och Maximilian kollar in den nya filmen med Bärgarn(Bärgarn från filmen ”Bilar” har gjort en egen liten kortfilm) som han fick av sin snälla mormor när vi var på Gekås/Ullared och han är överlycklig. Han bara ÄLSKAR bärgarn, så tack mormor!

Får nog bli en tripp förbi Iittalabutiken i Gustavsberg för att se dessa live inom kort!

Vi hörs imorgon igen, simma lugnt tills dess!

Kramar