Pysselverkstad

Den japanska och populära washitejpen har hittat även till Sjöstadshemmet.

.

Godmorgon söndag!

.

Jaha, så var det söndagsmorgon och här skrotar vi alla tre fortfarande omkring i våra morgonrockar. Frukosten med bland annat chaite och surdegsbröd ligger nöjt i magen och Nyhetsmorgon söndag går i bakgrunden på tv:n. Det är en av fördelarna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, man kan kombinera köksgöra med lite slötittande/lyssnande på tv:n utan problem.

.

Här ovan har ni lite av det jag använde mig av när jag ”pysslade” ihop några småsaker igår till dess att Maximilian fyller 2 år den 19 november. Vanliga tandpetare, washitejp, i olika mönster, presentpapper och lite snöre och sidenband. Fick till det på ett ungefär som jag tänkt, nu är det bara att spinna vidare i tankarna på mer kalasgrejer – kul, kul tycker jag!

.

Nä om man skulle hoppa ur morgonrocken och in i duschen för att därefter ta på sig ansiktet 😉 Önskar er en jättefin söndag vad ni nu än ska hitta på. Jag ska bland annat plantera ljungen som jag haft ståendes i påsen från Blomsterlandet sedan förra helgen på balkongen. Nu ska de ner i balkonglådan, vad var annars meningen att jag köpte dem liksom? Slarvmaja!

.

här men finns på en massa olika ställen

.

På återseende!

.

Kramar